Despre Turbo Nail System

In ceea ce priveste realizarea manichiurilor, fie ca utilizezi freza sau pila, praful rezultat in urma prelucrarii unghiilor devine o problema atat pentru tine cat si pentru familia si clientii tai, acesta fiind inhalat dar si depus pe toate suprafetele incaperii in care lucrati. Turbo Nail System spune adio prafului pentru totdeauna!

Din dragoste pentru frumos am înființat în anul 2017 ceea ce avea să devină, 5 de ani mai târziu, una dintre cele mai cunoscute companii din domeniul meselor de manichiură.

Ne mândrim cu o creștere economică sistematică și organică, bazată pe o viziune a succesului, care are în spate muncă asiduă și o echipă de profesioniști conectați la tendințele și cerințele actuale din domeniul beauty.

De-a lungul timpului am realizat zeci de modele de mese de manichiura atât cu ajutorul ideilor proprii cât și in colaborare cu traineri din domeniu renumiti, reușind astfel să producem piese de mobilier cu design-uri deosebite la cel mai înalt standard competitiv și calitativ.

Prioritatea noastră rămâne în continuare aceea de a asigura calitatea produselor și serviciilor. Acest fapt ne-a condus sa fim in acest moment capabili de a reusi sa satisfacem nevoile tuturor clientilor nostri prin personalizarea amanuntita a produselor comandate.